Waterpolo Amsterdam

Kom jij spelen in ons nieuwe heren team?

ONZE CLUB

Waterpolo Amsterdam

DJK-ZAR is een Amsterdamse waterpoloclub met een rijke historie. Zo zijn we wel 6 maal landskampioen geweest en speelde we vroeger in het Heiligewegbad nu beter bekend als de Kalvertoren. Sinds 2018 zijn we een club die zich volledig op het waterpolo richt. We hebben 5 heren teams verspreid over vier niveaus en 1 dames team. Onze club draait naast de sport ook veel om de gezelligheid.

Waterpolo Dames Amsterdam

FAQ

Vragen? Antwoorden!

Bekijk de meestgestelde vragen en antwoorden, staat je vraag er niet tussen? Stel hem gerust via het contactformulier!

We hebben 5 heren teams en 1 dames team. Ons dames team speelt in de 3e klasse (laagste niveau) maar hebben de ambitie om te promoveren.

Onze heren teams spelen op 4 verschillende niveaus,  Heren 1 speelt 3e klasse bond, Heren 2 Reserve 1e klasse. Verder hebben we 2 teams in de 3e klasse district en ons nieuwe team Heren 5 in het laagste niveau, de 4e klasse district.

Het kan heel snel gaan! Vind je het leuk en heb je het gevoel dat je al een wedstrijd aan kan, dan kan je vaak hetzelfde weekend al meespelen. Er zijn wel een aantal regels die het wisselen van teams midden in een seizoen vermoeilijken maar dat kijken we bij iedereen even na.

Geen probleem! Een seizoen is van september tot april dus dat kan vaak precies! Verder betaal je bij ons de contributie per half jaar dus ook lid worden voor een kortere periode is geen probleem. Houd wel in acht dat de KNZB contributie per jaar wordt betaald en niet per seizoen.

DJK-ZAR is een kleine club die draait op vrijwilligers. We vragen iedereen die wilt helpen dan ook om dat te doen! Als is het maar iets kleins 🙂

Wel worden alle leden (die langer dan een jaar spelen) automatisch ingeschreven voor de Jury cursus, dit houdt in dat je drie keer per jaar moet jureren. Geen zorgen, we delen je in bij ervaren spelers 😉

Yep, that’s gonna happen. BUT. We can actually speak English and there are several other internationals in our team so you won’t be lost.

memes for translators and interpreters language memes - Waterpolo Amsterdam - DJK-ZAR

“The Royal Dutch Swimming Federation is the official governing body for swimming, in the Netherlands. The federation overlooks several other sports including competition swimming, open water swimming, water polo, diving, and synchronized swimming.”

De KNZB is de Nederlandse Zwembond, zij regelen naast de competitie ook jouw verzekering zodat als er iets gebeurd tijdens een wedstrijd of training je hier altijd op aan kan.

De KNZB werkt met een jaarlijkse contributie van 55 euro die wij bij jouw halfjaarlijkse betaling rekenen. Je hoeft zelf niks te doen voor deze inschrijving.

We hopen het wel! Maar als je het niet zeker weet, je kan bij ons 3 proeftrainingen doen. Slechts hierna willen we graag van je weten of je lid wordt!

Leuk! Tot snel in het zwembad! Onze eerste training voor nieuwe leden is altijd op woensdag van 21:00 tot 22:00. Hier kijken we even welk team het beste bij je past.

Wessel of andere (bestuurs)leden laten je even kennis maken met het bad en het team.

Ben je een vrouw en wil je niet gelijk met allemaal mannen in het zwembad liggen.. begrijpelijk 😉 De Dames trainen op dinsdag van 20:00 tot 21:00 en coach Mario helpt je graag op weg!

Toch meer informatie nodig na deze FAQ?
Neem contact met ons op!

Wil je sowieso langskomen? Laat het ons ook even weten dan staan we klaar voor je.

Training

Training

Dinsdag
20:00 – 21:00 – Dames 1 & Heren 4, 5
21:00 – 22:00 – Heren 1, 2, 3

Woensdag
21:00 – 22:00 – Heren 3, 4, 5

Donderdag
21:00 – 22:00 – Dames 1 & Heren 1,2

$$$

Contributie

Heren 1 – 602 

Heren 2 – 494 

Heren 3/4/5 – 474

Dames 1 – 411 € (1x training)

2x per week een uur training
inclusief KNZB inschrijving
voor een volledig seizoen

Doe je mee?

Inschrijven

Schrijf je via het inschrijfformulier in om lid te worden van de sportiefste en gezelligste waterpoloclub van Amsterdam. Toch nog vragen? Of eerst een keertje meetrainen? Neem dan contact met ons op via het algemene contactformulier.