Waterpolo Amsterdam

Kom jij spelen in ons nieuwe heren team?

ONZE CLUB

Waterpolo Amsterdam

DJK-ZAR is een Amsterdamse waterpoloclub met een rijke historie. Zo zijn we wel 6 maal landskampioen geweest en speelde we vroeger in het Heiligewegbad nu beter bekend als de Kalvertoren. Sinds 2018 zijn we een club die zich volledig op het waterpolo richt. We hebben 5 heren teams verspreid over vier niveaus en 1 dames team. Onze club draait naast de sport ook veel om de gezelligheid.

Waterpolo Dames Amsterdam

De gezelligste club van Amsterdam!

waterpolo shower

FAQ

Vragen? Antwoorden!

Bekijk de meestgestelde vragen en antwoorden, staat je vraag er niet tussen? Stel hem gerust via het contactformulier!

We hebben 5 heren teams en 1 dames team. Ons dames team speelt in de 3e klasse (laagste niveau) maar hebben de ambitie om te promoveren.

Onze heren teams spelen op verschillende niveaus.

Het kan heel snel gaan! Vind je het leuk en heb je het gevoel dat je al een wedstrijd aan kan, dan kan je vaak hetzelfde weekend al meespelen. Er zijn wel een aantal regels die het wisselen van teams midden in een seizoen vermoeilijken maar dat kijken we bij iedereen even na.

DJK-ZAR is een kleine club die draait op vrijwilligers. We vragen iedereen die wilt helpen dan ook om dat te doen! Als is het maar iets kleins ­čÖé

Wel worden alle leden (die langer dan een jaar spelen) automatisch ingeschreven voor de Jury cursus, dit houdt in dat je drie keer per jaar moet jureren. Geen zorgen, we delen je in bij ervaren spelers ­čśë

Yep, that’s gonna happen. BUT. We can actually speak English and there are several other internationals in our team so you won’t be lost.

memes for translators and interpreters language memes - Waterpolo Amsterdam - DJK-ZAR

“The Royal Dutch Swimming Federation is the official governing body for swimming, in the Netherlands. The federation overlooks several other sports including competition swimming, open water swimming, water polo, diving,┬áand┬ásynchronized swimming.”

De KNZB is de Nederlandse Zwembond, zij regelen naast de competitie ook jouw verzekering zodat als er iets gebeurd tijdens een wedstrijd of training je hier altijd op aan kan.

De KNZB werkt met een jaarlijkse contributie van 55 euro die wij bij jouw halfjaarlijkse betaling rekenen. Je hoeft zelf niks te doen voor deze inschrijving.

We hopen het wel! Maar als je het niet zeker weet, je kan bij ons 3 proeftrainingen doen. Slechts hierna willen we graag van je weten of je lid wordt!

Training

Training

Maandag
21:00 – 22:00 – Heren 4, 5, Trainings team

Dinsdag
20:00 – 21:00 – Dames & Trainings team
21:00 – 22:00 – Heren 1, 2, 3

Woensdag
21:00 – 22:00 – Heren 3, 4, 5

Donderdag
21:00 – 22:00 – Heren 1,2

Vrijdag (Sloterparkbad)

20:15 – 21:15 – Dames SG

Doe je mee?

Inschrijven

Inschrijfformulier

Schrijf je via het inschrijfformulier in om lid te worden van de sportiefste en gezelligste waterpoloclub van Amsterdam.

Toch nog vragen? Of eerst een keertje meetrainen?
Neem dan contact met ons op via het algemene contactformulier.

Bijlages

Let er op dat je een recente pasfoto upload welke nodig is voor je registratiekaart.

Onderteken en upload tevens het incasso formulier.