Nieuws
nieuws filter:
09.05.18

Einde van de afdeling wedstrijdzwemmen. Bericht van het bestuur.

Beste leden,

 

In navolging van de laatste club update van 8 april j.l. willen we je op de hoogte brengen van belangrijke ontwikkelingen binnen DJK-ZAR:

1.      Indeling competitie ‘18/19: grote kans dat je nog aan het nagenieten bent van het huidige seizoen, maar het bestuur is al volop bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. We gaan de komende competitie in met het huidige dames 2, de huidige herenteams en één nieuw herenteam.

2.     Club wijzigingen: Helaas gaan we afscheid nemen van het huidige dames 1 en het wedstrijdzwemmen. Bij D1 zijn een aantal leden gestopt. Hierdoor bleven er onvoldoende leden over om een team te vormen en was het ook niet gelukt om scheidsrechters te vinden. Binnen het wedstrijdzwemmen hebben we niemand kunnen vinden om de organisatie op te pakken.

3.     Contributie ’18/19: Per half seizoen wordt dit €265 voor H1/2 (nu €300), en  €199 voor alle andere leden (nu €228).

4.     Trainingsuren ‘18/19*:

  • H1/2: dinsdag en donderdag van 21-22uur
  • H3: dinsdag 20-21uur (half bad)
  • H4/5: woensdag van 21-22uur (in de vorige update stond dat deze training eventueel verplaatst zou worden naar de donderdag. Omdat we donderdag geen extra badwater kunnen huren gaat dit niet door. De training blijft dus op de woensdagavond)
  • Dames: dinsdag 20-21uur (half bad)

5.     Nieuw herenteam**: Het huidige heren 4 kent meer dan 16 leden en is groeiende. Afgelopen jaar hebben we diverse keren “nee” moeten verkopen en geïnteresseerden door moeten sturen naar andere clubs. Dit terwijl er ruimte voor meer leden is op het H4-trainingsuur. We kunnen dus een nieuw team faciliteren zonder meer trainingsuren te hoeven huren, een mooie kans! Ken je iemand die wil poloën? Laat het Wietze weten.

 

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, stuur gerust een een email.

 

Namens het bestuur,

Wietze

Door: erikschriever

Zin om een keertje mee te trainen?


Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen of om een les te komen volgen? Kom gerust een keertje langs om te kijken. Klik hier voor alle informatie over inschrijvingen, tijden en andere informatie.