Nieuws
nieuws filter:
29.04.16

Verslag van de laatste paar wedstrijden o.13 (april 2016)

Tegen het einde van het seizoen nog een kort verslag van o.13:

 

Na de wedstrijd tegen WZC heeft het team de smaak te pakken. De gewijzigde teamopstelling houden we voorlopig even aan en dat resulteert in mooie resultaten. Bijna alle wedstrijden hierna in de dubbele cijfers. Tess, Raaf en Abdallah scoren, maar ook Adam en Zakaria werpen zich op als zeer verdienstelijk doelpuntenmakers, waar bij Zakaria in de wedstrijd tegen ZV Noordkop zelfs 8 doelpunten achter de keeper krijgt. De verdediging loopt als een trein, het spel wordt mooi breed gehouden, passes komen dankzij Joey goed aan en er wordt als één team gespeeld. Nieuwkomer Mouaad is een echte aanwinst in de verdediging en Abdallah, door ons "DE MUG" gedoopt, omdat ie zo klein en lastig is, staat zowel z'n mannetje als midvoor, waarbij hij de mid-achter flink heen en weer laat zwemmen, als in de verdediging hangend om de nek van menig koppen grotere aanvaller. 
Op 9 April eindigt de wedstrijd boven de 15 doelpunten in ons voordeel: eindelijk werd er weer eens ijs getrakteerd (vorig jaar bij 25 doelpunten of meer, dit jaar vanaf 15)

19 mrt    17.30 DJK-ZAR – ZPCH   Sportplaza mercator  10-3

2 april     15.25 De Ham 2 – DJK-ZAR 1    De Watering 3-9

9 april    18.10 DJK-ZAR 1 – ZV. Noordkop    Sportplaza mercator 17-3


Helaas konden deze zaterdag (16 april) drie van onze jongens niet mee. Zakaria (momenteel één van onze topscorers) Youssef en Sajeed (belangrijke verdedigers) hadden andere belangrijke zaken te doen. Jammer, want tegen de nummer één uit de competitie kunnen we geen man missen. Gelukkig kwam Flip (o.11) ons versterken.
Ondanks dit gemis verliep de wedstrijd best aardig. NA 4-0 achterstand in het eerste partje wisten het team in het tweede partje zelfs tot de laatste 30 seconden toe de stand op 5-1 te houden. Toen toch nog naar 7-1 achter. Derde en vierde partje beiden weer 4 doelpunten tegen en toch ook nog één voor.
Nu ook dubbele cijfers, maar helaas voor de tegenstander. Geluk bij een ongeluk: bij 15 tegendoelpunten moet de coach getrakteerd worden op ijs. Ik heb lekker een creamball zitten eten op onze vaste stek (met dank aan Joey).

16 april   15.30   ZV de Zaan 2 –DJK-ZAR 1  De Slag 15-2

Door: erikschriever