Nieuws
nieuws filter:
01.03.16

Verslag van de laatste paar wedstrijden o.13

De afgelopen drie weken hebben we eerst een redelijk makkelijke wedstrijd gehad tegen de Reuring, 12-7 gewonnen, en twee moeilijke wedstrijden tegen respectievelijk nummer 2 KZC en  3 WZC Purmerend.

Aan de uitslagen is het niet helemaal te zien, maar het waren hele spannende en mooie wedstrijden.

 

De wedstrijd tegen KZC begonnen we met een hele snelle voorsprong waarna het heel lang gelijk bleef oplopen 1-0,1-1,2-1,2-2

Voor deze wedstrijd waren verdedigers en aanvallers van positie gewisseld en dit bracht verwarring bij de tegenstander die er op ingesteld was vooral onze doelpuntenmakers uit te schakelen.

Ons team was zeer fel aan het verdedigen en er werd heel goed als team gespeeld: tot het vierde partje bleef het 4-4, toen sloeg langzaam maar zeker de vermoeidheid toe en liep het uiteindelijk van 4-6 heel snel naar 4-9. Maar wat een mooie wedstrijd, met het publiek weer eens op de banken!! Iedereen bedankt voor alle luide toejuichingen.

 

De wedstrijd tegen nummer 3, WZC Purmerend, gaf een omgekeerd beeld. Het bad was heel breed, 8 banen, en het eerste partje was het moeilijk om de onderlinge samenhang in stand te houden, 4-1 achterstand, maar toen we aan het enorme bad gewend waren liep het weer als een trein. Ondanks het ruwe spel van WZC ( krabben, een bloedneus en blauwe plekken) kwamen ze de volgende 3 partjes bijna niet meer aan scoren toe. Eindstand 6-2.  Petje af voor ons team als je bedenkt dat er 3 spelers van WZC Purmerend bij de WOC A-selectie mee traint en dat de helft van ons team net een jaar geleden gestart is!!!!

Leuk detail was dat de wedstrijd ook onder water te volgen was. We zijn met z’n allen dan ook nog even gaan kijken naar de herenwedstrijd na ons. Niet om de mooie benen, maar om eens te zien hoe dat er nou allemaal aan toe gaat met al dat hangen, trekken, duwen en afhouden. De jongens hebben wat bijgeleerd!!

Door: erikschriever