Nieuws
nieuws filter:
13.02.17

Onder de 15 team de stand van zaken

 

Verslag van 0.15

 

Het 0.15 team heeft het dit jaar wat zwaar. Ze zijn als volledig team in een keer overgestapt van de  0.13 naar de 0.15 competitie. Het spel wordt fysieker gespeeld en er komt veel meer tactiek bij kijken. Dat maakt het allemaal een stuk pittiger.

 

Tot vlak voor de winterstop hadden we 10 spelers: Sammy, Joey, Adam, Abdallah, Tony, Zakaria, Sajeed, Erik en vaste invallers Liam en Raaf. Toen brak Liam zijn pols en vielen alle wedstrijden van 0.13 en 0.15 samen en waren er nog maar 8 spelers over. Niet iedereen kon altijd, Tony stopte en zodoende moest er vaak met maar 7 man gespeeld worden.. Voordeel is wel dat je dan als team heel goed op elkaar ingespeeld raakt en een berenconditie opbouwt!!!!

 

Helaas staan we onderaan inde competitie, maar er worden hele mooie wedstrijden gespeeld en de vooruitgang is te zien inde uitslagen: de thuiswedstrijd tegen de Amstel-de Meerkoeten was een 8-11 nederlaag de uitwedstrijd werd een hele spannende 3-5. De eerste wedstrijd tegen  ZPC-Woerden (2e inde competitie) was een 2-16 nederlaag, maar de uitwedstrijd werd een 1-10 met maar 7 man!!!  Uitstekend pressie halve veld, mooi keepwerk van Sammy en een pracht afstandsboogje van Zakaria die in de gaten had dat de keeper iets te ver voor zijn doel lag. Er wordt goed op elkaar gepasst en de verdediging is steeds beter op elkaar ingespeeld.

 

Het verlies zit hem vaak in het laatste partje als de vermoeidheid toeslaat. Petje af heren voor jullie keihard werken en enorme inzet. Wat supporters en aanmoediging bij onze laatste thuis en uitwedstrijden is van harte welkom!!!

 

Hierbij moet natuurlijk ook vermeld de 14-8 overwinning op de Reuring. Iedere overwinning telt, niet waar?

 

Marga

 

Door: erikschriever