Nieuws
nieuws filter:
13.02.17

Onder de 13 team de stand van zaken

 

Een kort verslag van 0.13.

 

0.13 begon het seizoen lekker met een paar mooie spannende wedstrijden en helaas ook een 21-0 verlies tegen WZ&PC Purmerend. Het team stond net iets onder het midden in de competitie en toen sloeg de pech toe: Liam, onze nieuwe en hele goede keeper, brak zijn pols. Vervanger Job in het doel, ook heel goed, brak een week later zijn pols en alsof dat niet genoeg was werd ook Mees ernstig ziek

 

De rest van het team deed zijn uiterste best om de goede lijn in stand te houden, maar met beide keepers en één goede verdediger langs de zijlijn werd het erg moeilijk. Hierop volgden dan ook een paar wedstrijden met stevige nederlagen: 3-6 tegen West Friesland, 2-8 tegen de Ham, 3-15 tegen Aquawaard en 1-9 tegen de Meeuwen.

 

Onze spelwijze werd aangepast, pressie halve veld om energie te sparen, en Bruno ging het doel bemannen. En hoe!! Hoewel hij liever speelt dan keept blijkt hij een prima keeper te zijn die het hoofd koel houdt en veel ballen weet te stoppen. Precies wat je dan nodig hebt. Ondertussen houdt Mouaad in de verdediging de deur dicht. Dit is dan gelijk te merken in de uitslagen. Na een hele spannende  en mooie wedstrijd een 2-3 nederlaag tegen de Zaan (eigenlijk was een gelijkstand een betere afspiegeling van de wedstrijd geweest). De week daarop weer tegen de Zaan, helaas zonder verdedigers  Mouaad en Mees: 3-7 verlies.

 

En dan deze week met iedereen weer op zijn vertrouwde plek ( Liam, Job en Mees beter, Mouaad  aanwezig)  uit tegen WZ&PC Purmerend. De thuiswedstrijd eindigde met een monster uitslag 0-21, wat zou de wedstrijd nu opleveren?? Coaches Kenneth en Patricia  hadden een mooi plan, het team had er zin in.

 

Het werd een  geweldige wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie. Weer pressie halve veld en stevig verdedigen. De deur goed dichthouden, de tegenstander niet laten scoren en af en toe zelf een aanval inzetten. Dit laatste resulteerde helaas niet in doelpunten. Toch is de 0-6 einduitslag een prachtige uitslag. Missie volbracht!!!!

 

Afgelopen twee wedstrijden bleef het team goed spelen:  4 februari 9-1 gewonnen van de Reuring en 11 februari 6-3 van Haerlem. Wat fijn dat iedereen er weer is!!!!

 

Marga

Door: erikschriever