Nieuws
nieuws filter:
05.06.17

Jeugd sluit het seizoen af

Het waterpoloseizoen is afgelopen.

 

Het team van 0.13 heeft een lastig en mooi seizoen gehad. Lastig omdat op een kwart van het seizoen ineens door pech onze twee keepers en een verdediger uitvielen, mooi omdat we ons er goed doorheen hebben geslagen, de tweede helft terug zijn gekomen en in het midden van het klassement zijn geëindigd.

 

Team 0.15 heeft keihard gewerkt. Als heel team nieuw in de 0.15 competitie starten is lastig: ander spel, fysieker spel. Door de pech bij 0.15 konden de vaste invallers niet meedoen en moest er vaak met 7 man gespeeld worden. Dit heeft het team heel hecht gemaakt. Er is veel geleerd en er zijn veel mooie wedstrijden gespeeld, die vaak in het laatste partje beslist werden. Helaas is dat aan de stand niet af te zien, omdat we als laatste zijn geëindigd met maar 1 punt.

 

Hoe sluit je zo’n seizoen af: Door alle ouders eens uit te dagen een training mee te doen!!!!!!

 

Het werd een superleuke avond.

Ton, Karin, Anne Marie, Atten, Sylvia, Kim en het broertje van Liam namen de uitdaging aan. Tjeerd, Kenneth en de vader van Daniël stonden hen mentaal bij vanaf de bank.

Inzwemmen, wat technische oefeningen, baltechniek, schieten op doel en natuurlijk een partijtje.

De ouders kwamen erachter dat al dat zwemmen best nog wel zwaar is, dat de technieken moeilijker zijn dan ze eruit zien en dat je voor een partijtje waterpolo een hele goede conditie moet hebben.

De kinderen kwamen er achter dat je je tegenstander niet moet onderschatten en dat er ouders zijn die best nog wat kunnen;-)

De wedstrijd ouders(gesteund door Adam, Erik en Daniël) tegen kinderen werd met 3-2 gewonnen door de ouders.

Tot slot nog een partijtje gespeeld waar vaders, moeders en broers samen speelden tegen de rest en, omdat het er eindelijk weer was, ijs eten bij KFC.

 

Op naar het volgend seizoen!!!!!

 

Marga

 

Door: erikschriever