Nieuws
nieuws filter:
16.10.17

Bericht van het o.13 team

Het 0.13 team speelt dit seizoen in een 5 tegen 5 competitie. Ondanks wat kleine startproblemen doen ze het erg goed. De eerste wedstrijd was enorm spannend. we begonnen met de tegenstander Triton een 5-0 overwinning aan te bieden en een vriendschappelijke wedstrijd, omdat we maar met 4 man waren Emre, Flip, nieuwkomer Jojo en 1 invaller namelijk Raaf, die dan op doel ging. De coach van de tegenpartij vond dit geen probleem en bood aan om 4 tegen 4 te spelen (al hadden zij dan veel wissels) en na de wedstrijd te beslissen over de eindstand. We bleven heel dicht bij elkaar tot aan het midden van het vierde partje: toen kwamen we gelijk 7-7. En in een zinderende laatste minuut werd het dan 8-7 in ons voordeel. De coach van de tegenpartij vond dat we de overwinning verdiend hadden en gaf het team complimenten voor het goede spel.
Doelpunten Flip 4, Jojo 3 en Emre 1.

De tweede wedstrijd uit tegen IJsselmeer ging een stuk moeilijker. Ook nu weer met maar 4 man: Emre, Flip, Jojo en Mees.
IJsselmeer bleek snel en aanvallend goed. Emre op doel deed enorm zijn best, heeft ook heel wat ballen gehouden maar toch werd het 13-3.
Er moesten de eerstvolgende training een paar verdedigingszaken getraind worden en dat deden we.

Dit loonde zich gelijk in het volgende duel tegen Triton met alweer een nieuwkomer erbij:  Batuhan. Deze wedstrijd waren we met 6 spelers.
Iedereen zette zich enorm in, er werd goed gezwommen en samen gewerkt. In de verdediging werd er met elkaar gepraat en kwam er bijna geen tegenstander door.
Yostin scoorde zijn eerste goal van het seizoen, Batuhan scoorde bijna (zijn allereerste doelpunt werd helaas afgekeurd) en Flip, Jojo en Emre zorgden ervoor dat de stand uiteindelijk 12-3 werd.

Groet,

Marga

Door: erikschriever